Wondershare PDF Editor for Mac

Wondershare PDF Editor for Mac 5.4.7

Bewerk PDF-documenten en zet opmerkingen in de tekst

VOOR

  • Afbeeldingen bewerkingen
  • Annotaties plaatsen

TEGEN

  • Vrijwel geen tekstbewerking mogelijk
  • Knippen & plakken niet beschikbaar

Goed
7

Wondershare PDF Editor for Mac is een bewerkingsprogramma voor PDF-documenten. Met de software zet je onder andere annotaties (opmerkingen) bij een tekst of voeg je afbeeldingen toe.

Voor het lezen van PDF-documenten gebruikt vrijwel iedereen Adobe's PDF Reader, wat prima werkt. Welja 'werkt' is niet helemaal correct, omdat je geen bewerkingen uitvoert. Gelukkig zijn er programma's als Wondershare PDF Editor for Mac, waarmee je aanpassingen maakt in zo'n document. Met de software selecteer en bewerk je afbeeldingen in een PDF'je of zet je het geheel om naar een ander formaat (bijvoorbeeld naar *.doc formaat voor Word).

Werk je vaak met documenten in het beschermde PDF-formaat dan is het handig om aantekeningen te plaatsen. Met Wondershare PDF Editor for Mac zet je gemakkelijk pijltjes, streepjes, lijnen en meer in een document. Ook voeg je snel weblinks toe of een regeltje tekst. Het is echter jammer dat je niet zomaar de tekst aanpast of delen uitknipt of verwijdert. De bewerkingsopties zijn dus beperkt tot het toevoegen van kleine zaken of het 'beplakken' van bestaande onderdelen.

Voor het maken van annotaties doet Wondershare PDF Editor for Mac prima dienst. Wil je meer bewerkingen uitvoeren dan raden wij PDFPen aan.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

Meer
Wondershare PDF Editor for Mac

Download

Wondershare PDF Editor for Mac 5.4.7

Beoordelingen about Wondershare PDF Editor for Mac